Ben jij ook altijd al nieuwsgierig geweest naar wat een barista nou eigenlijk doet achter zo’n groot espresso apparaat, nou, dat kun je zelf ook leren bij de baristacursus Den Haag. Tijdens de baristacursus Den Haag zul je een klein deel theorie krijgen, maar het grootste gedeelte is toch echt de praktijk. Hoe werkt nou zo’n espresso apparaat, hoe maak je deze schoon, welke bonen gebruik ik voor een goeie espresso, hoe fijn moet de maler voor bepaalde bonen staan, hoe krijg ik de perfect opgeklopte melk voor een cappuccino? Allemaal vragen waar je antwoord op zult krijgen wanneer je een baristacursus in Den Haag gaat volgen. Een onderdeel van de baristacursus Den Haag is het proeven van verschillende soorten koffie en welke verschillende koffiebonen er zijn. Om een goeie barista te worden zal je stap voor stap geleerd worden hoe je een espresso apparaat moet bedienen. Natuurlijk zal de professionele barista je eerst het één en ander vertellen over de geschiedenis van de barista, hoe het productieproces en het brandproces van de koffiebonen gaat. Waar wacht jij als horecamedewerker nog op, neem eens een kijkje op onze website, en voor vragen over de baristacursus Den Haag mag je altijd met ons bellen.